Wednesday, March 27, 2013

Fuh Gila! Sudah 3 Tahun Suami Minum Darah Isteri Sendiri. Motif?


Fuh Gila! Sudah 3 Tahun Suami Minum Darah Isteri Sendiri | Seorang wanita yang berusia 22 tahun di Damoh daerah Madhya Pradesh, India telah memberitahu polis bahawa suaminya meminum darahnya sudah tiga tahun. "Dia menggunakan picagari dan menyedut darah dari tangan saya," kata Deepa Ahirwar.

"Beliau kemudiannya akan isi dalam gelas dan minum. Selama tiga tahun beliau melakukan ini secara tetap, mengancam saya tentang akibat buruk jika saya mendedahkan ini kepada sesiapa pun."

Deepa telah berkahwin dengan buruh pertanian, Mahesh Ahirwar, di perkampungan Shikarpura pada tahun 2007. Beberapa bulan selepas perkahwinan itu, Mahesh mula mengambil darah dari urat isterinya dan meminumnya. Beliau berkata ia menjadikan dia kuat dan tidak berhenti walaupun Deepa telah mengandung.

Selepas dia melahirkan seorang anak lelaki tujuh bulan yang lalu, dia mula membantah. Dia memberitahu polis bahawa dia akan berasa lemah tenaga dan mual selepas pengekstrakan darah. Apabila dia menolak, suami memukulnya.

Awal bulan ini, Deepa, dengan bayi di tangannya, melarikan diri ke rumah ibu bapanya di bawah kawasan balai polis Patera. Apabila dia menyampaikan cerita kepada bapa petani itu, dia membawanya ke balai polis tempatan untuk mendaftar kes terhadap Mahesh.

Tetapi pihak polis berkata bahawa kes itu tidak berada di bawah bidang kuasa mereka dan perkara itu perlu dilaporkan kepada balai polis Hindoriya kerana mangsa tinggal bersama suaminya di kawasan itu.

Deepa dan ibu bapanya telah membawa kes itu ke Hindoriya, di mana mereka diarahkan ke bahagian kaunseling wanita. Polis Hindoriya kini telah mencatatkan laporan bahawa dia telah diseksa secara fizikal oleh suaminya.

No comments:

Post a Comment